Onboarding, een goede start

Een goed CRM systeem is de basis van jouw organisatie. En die basis wil je optimaal inrichten, toch? Precies om die reden moet je zorgen voor een professionele onboarding.
Vragen? mail me
 • Onboarding op locatie
 • Door gecertificeerde expert(s)
 • Met volledige commitment
Uppline_HubSpot-Flywheelkopie

HubSpot onboarding

Een goed begin is het halve werk

Het HubSpot CRM systeem is dé beste basis voor je organisatie. Een basis waarop je kunt groeien. Precies om die reden moet je zorgen voor een professionele onboarding. Dit is uiteraard iets wat je zelf kunt doen. Je kunt ervoor kiezen om je te verdiepen in HubSpot CRM en de andere Hubs en dit naar eigen inzicht inrichten. Echter mis je dan de inzichten en praktijkervaring die een platinum partner, zoals uppline, heeft. Juist die ervaring en inzichten maken het verschil in jouw uiteindelijke resultaat.

Dit houdt een onboarding in

Een goede basis om op te bouwen

Nadat we kennis hebben gemaakt met het team gaan we samen aan de slag. We gaan, indien dat nog niet eerder gedaan is, de huidige processen op papier zetten. Dat zorgt ervoor dat ik exact begrijp hoe jullie werken én tevens zorgt dit intern altijd voor goede gesprekken om de werkwijze nogeens tegen het licht te houden. Altijd waardevol!

Daarna gaan we kijken naar de huidige data. Welke gegevens zijn momenteel beschikbaar en hoe worden deze opgeslagen. We gaan de kwaliteit van de data bepalen en bespreken of en wat we gaan opschonen voordat alles in HubSpot gezet wordt. Een mooi moment van opschonen dus. 

Nadat we schone data hebben, wordt alles in HubSpot geplaatst. Afhankelijk van het huidige systeem kan dit door een migratie te runnen, maar anders wordt het een export / import m.b.v. excel bestanden. 

Als de data in HubSpot zit gaan we de overige instellingen doornemen en goed zetten. De hoeveelheid werk hierbij hangt sterk af van de gekozen HubSpot licentie / Hubs. 

We eindigen met een uitgebreide training. Niet alleen om te laten zien hoe HubSpot werkt, maar ook om de do's en don'ts uit ervaring te delen. Daar zit een deel van mijn meerwaarde. 

Uiteraard is dit heel kort omschreven maar het geeft je wel een beeld van wat er binnen een HubSpot onboardingstraject gebeurd. 

Nieuwsgierig geworden? Plan nu een belafspraak

The CRM Customization Feature You’ve Been Waiting For is Here-1
SalesOverview-5

Onze werkwijze

Zo ziet een HubSpot onboarding traject eruit

Inzicht

1

We zullen eerst inzicht moeten krijgen in jouw organisatie. Welke diensten lever je en welk probleem los je hiermee op? Welke systemen gebruik je momenteel en welke informatie heb je van prospects en klanten? Wat zijn cruciale klantgegevens om te hebben. Hoe kom je nu aan die gegevens? Hoe zien je huidige marketing- & salesprocessen eruit? En zo nog veel meer…

Voorstel

2

Alle informatie is helder en we weten exact hoe jullie werken en wat belangrijk is voor jouw organisatie en groei. Met die inzichten maken wij een implementatievoorstel. Bij dit voorstel mag je de volgende zaken verwachten:

 • Een lijst met contact- & bedrijfseigenschappen die we aanmaken
 • Eventuele koppelingen om data te verrijken en goed in HubSpot te krijgen
 • Een meest optimale manier van werken met HubSpot gericht op jouw organisatie
 • Overzicht van processen met de stappen die geautomatiseerd gaan worden. 

Implementatie

3

Nadat het voorstel akkoord is bevonden kunnen jullie achterover leunen.. Nou even in ieder geval tot wij alles hebben verwerkt. Wij gaan aan de slag om HubSpot speciaal voor jullie in te richten. 

Vaak doen we dit op locatie zodat we tijdens de onboarding meteen jouw mensen kunnen laten zien hoe het werkt. We combineren tijdens deze stap het uitvoerende werk met een training. 

Gebruikerstraining

4

Nadat HubSpot is ingericht gaan we jullie mensen verder training geven. Een training op locatie voor jouw medewerkers. Speciaal afgestemd op jouw medewerkers. En hier stopt het uiteraard niet.

Wij weten als geen ander dat een verandering van werkwijze tijd vraagt. Daarom begeleiden we iedereen voor een langere tijd. Vragen kunnen telefonisch of per email gesteld worden en wij duiken erop om te zorgen dat er geen vertragingen in jouw organisatie ontstaan. 

Heb je specifieke vragen rondom een onboardingstraject? Plan een afspraak in of bel me gewoon even. Ik help je graag

KIES jouw OnboardingPAKKET

Als je alles uit een systeem wilt halen, heb je iemand met kennis en ervaring nodig. Bij uppline heb je te maken met veel ervaring in HubSpot, uppline is immers HubSpot platinum partner.

Begeleiding

Wil je de werkzaamheden zelf uitvoeren, maar wel onder begeleiding van een ervaren HubSpot partner? Dan is dit jouw pakket. Samen zorgen we voor een perfecte basis van jouw bedrijf.

Dit mag je verwachten:

 • Wekelijkse online sessies
 • Wekelijks uitleg over de volgende stap
 • Feedback op reeds gezette stappen
 • Online uitleg van de verschillende Hubs

€ 1.000 eenmalig

Start onder begeleiding

Groeien

Wil jij je kunnen focussen op je eigen werkzaamheden en de onboarding door een expert laten doen? Dan is dit jouw pakket

Dit mag je verwachten:

 • 1 dag per week op locatie
 • Volledige onboarding door een expert
 • Data overzetten naar HubSpot
 • HubSpot instellen
 • Automation inrichten ter ondersteuning van jouw processen

€ 3.250 / mnd

Start met groeien

Lifechanger

Ben je klaar om écht verschil te maken? Dit pakket zorgt ervoor dat je sneller onboard bent én dat we meteen workflows inrichten die jouw sales een boost geven.

Dit mag je verwachten:

 • Alles uit pakket 'groeien'
 • 1 extra dag per week op locatie
 • Super snelle onboarding
 • Marketingcampagnes bedenken en opzetten
 • Sturing op resultaat, stijging in omzet
 • Management dashboard

€ 6.250 / mnd

Change your life now
Heb je nog vragen?

Laat me horen wat je nog wilt weten.

Plan een afspraak

Contact

contact-block