Mijn klant is koning

Door mijn jarenlange ervaring weet ik dat niet iedere klant een match is. Soms past het gewoon niet. Om die reden is het belangrijk om een korte samenwerking te starten. Vanuit daar kunnen we beide een keuze maken om samen verder te gaan of net niet. 

Klant cases

Enkele cases uitgewerkt

Hieronder tref je een aantal succesvolle cases aan. Alle projecten zijn anders en dat vind ik net het mooie aan mijn werk. Elke keer een kijkje nemen in een andere keuken en andere chefs ontmoeten. Ik heb gemerkt dat ik daar écht energie van krijg.

Hulp met optimalisatie

EYE

Eye is een bedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige beveiligingsdiensten en producten aan klanten.

Wekelijks werk ik twee dagen, op locatie, samen met het team om ervoor te zorgen dat de HubSpot processen optimaal worden gebruikt. Ik werk nauw samen met de betrokken stakeholders om inzicht te krijgen in de huidige processen en om te bepalen waar er verbeteringen nodig zijn. We creëren efficiëntere workflows en vereenvoudigen het werk van het team.

Door de snelle groei van dit mooi bedrijf is deze extra kennis en capaciteit noodzakelijk. 

HubSpot is voor Eye the single point of truth. De uitdaging is om vanuit meerdere systemen de data in HubSpot te krijgen en de juiste inzichten naar boven te halen. 

Feenstra Beveiliging

Feenstra Beveiliging is een toonaangevende beveiligingsorganisatie die opereert op nationaal niveau. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde beveiligingsoplossingen aan bedrijven en particulieren. Om hun klantenbestand verder uit te breiden, heeft Feenstra Beveiliging zich gericht op het genereren van leads en het verwerken van deze leads in HubSpot.

Om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, heeft Feenstra Beveiliging de hulp ingeschakeld van uppline ter ondersteuning voor het gebruik van HubSpot. Samen werken wij aan het optimaliseren van de leadgeneratie en het stroomlijnen van het leadverwerkingsproces.

Met behulp van HubSpot is het team in staat om de verschillende leadbronnen te beheren en de leads te categoriseren op basis van hun interessegebied en de fase van de sales funnel waarin ze zich bevinden. Door deze categorisatie kan het team gerichte opvolging bieden en zo de conversiepercentages verhogen.

Naast het beheren van de leads, wordt er ook gebruik gemaakt van geautomatiseerde e-mails en workflows om de leads te nurturen en zo de kans op een succesvolle conversie te vergroten. Door deze geautomatiseerde processen kan het team zich focussen op de leads die het meest kansrijk zijn en wordt de kans op verloren saleskansen verkleind.

Dankzij de inzet van HubSpot en de expertise van het team, is Feenstra Beveiliging in staat om de leadgeneratie en leadverwerking te optimaliseren en zo de groei van het klantenbestand te versnellen.

Clevr

Clevr, een snelgroeiend technologiebedrijf, was onlangs bezig met de overname van twee andere bedrijven. Een van de uitdagingen die ze tegenkwamen was het op de juiste manier integreren van de data van de overgenomen bedrijven in HubSpot. Om dit op te lossen, heeft Clevr de hulp ingeschakeld van Uppline.

Dankzij onze expertise op het gebied van data-integratie en HubSpot was het mogelijk om de data snel en accuraat in HubSpot te krijgen. Door deze integratie kon Clevr de voordelen van HubSpot maximaal benutten en hun groeidoelstellingen realiseren.

We hebben niet alleen geholpen bij het integreren van de data, maar ook bij het trainen van het team van Clevr in het gebruik van HubSpot. Hierdoor was het team in staat om zelfstandig verder te gaan met het optimaliseren van hun marketing- en salesprocessen.

Homeij

Homeij, een toonaangevende distributeur van kwalitatieve gereedschappen, messen en outdoor producten, was op zoek naar een manier om hun marketing- en salesprocessen te verbeteren en te automatiseren. Daarom hebben ze de hulp ingeschakeld van uppline om hen te helpen met het onboarden van HubSpot en het optimaliseren van hun processen.

Samen hebben we een gestroomlijnd support proces neergezet dat volledig geautomatiseerd is. Dit heeft niet alleen geleid tot meer efficiëntie, maar ook tot een betere klantervaring.

Daarnaast heeft het team van Homeij alle facetten van HubSpot leren kennen en toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor kunnen ze nu optimaal gebruik maken van de vele voordelen die HubSpot te bieden heeft, zoals het verbeteren van leadgeneratie en het verhogen van de conversie.

Tot slot hebben we ervoor gezorgd dat het marketing- en sales team van Homeij in alle webshops op dezelfde manier werken met HubSpot. Hierdoor kan het team op een uniforme manier werken en hun resultaten beter met elkaar vergelijken.

Dankzij een fijne en hechte samenwerking heeft Homeij nu een gestroomlijnde en geautomatiseerd support proces en kunnen ze optimaal gebruik maken van de voordelen van HubSpot om hun groeidoelstellingen te bereiken.

Test correct

Test-correct, een leverancier van toonaangevende online assessment tools, had hulp nodig bij het migreren van hun volledige HubSpot omgeving van Amerika naar Europa om te voldoen aan de AVG-wetgeving. Ze hebben uppline ingeschakeld om dit proces soepel te laten verlopen.

Dankzij onze expertise in HubSpot en kennis van de AVG-wetgeving, heeft Test-correct succesvol hun HubSpot omgeving gemigreerd naar Europa en zijn ze nu AVG-proof. Daarnaast heeft uppline ook geholpen bij het aanpassen van de HubSpot Quotation tool. Er is een op maat gemaakt element ontwikkeld waardoor ze producten in de offerte beter kunnen presenteren gebaseerd op de billing frequentie.

Door deze aanpassingen in HubSpot kon Test-correct hun offerteproces verbeteren en efficiënter maken. Dit resulteerde niet alleen in een betere klantervaring, maar ook in een snellere doorlooptijd van offertes.

Van Oosterum Leder

Van Oosterum Leder, een groothandel in leer en aanverwante producten, wilde hun marketing en online aanwezigheid verbeteren. Ze hebben uppline ingeschakeld om hen te helpen met het onboarden van HubSpot en het opzetten van succesvolle marketingcampagnes.

We hebben voor Evert van Van Oosterum Leder een gestructureerde marketingaanpak ontwikkeld. Met behulp van HubSpot hebben we succesvolle marketingcampagnes opgezet die hebben geleid tot een aanzienlijke toename in websiteverkeer en conversies.

Naast het opzetten van succesvolle marketingcampagnes, hebben we ook samen een professionele website ontwikkeld in HubSpot. Deze website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook geoptimaliseerd voor conversies en gebruiksvriendelijkheid.

Digtective

Digtective, een digitaal bureau gevestigd in Oslo, had behoefte aan hulp bij het migreren van hun volledige HubSpot omgeving van Amerika naar Europa.

We hebben Digtective geholpen bij het succesvol migreren van hun gehele HubSpot omgeving van Amerika naar Europa. We hebben ervoor gezorgd dat de migratie soepel verliep en dat alle gegevens en instellingen correct werden overgezet.

AVG Programma

AVG Programma, een bedrijf dat softwareoplossingen biedt om te voldoen aan de AVG-regelgeving, had hulp nodig bij het migreren van hun volledige HubSpot omgeving van Amerika naar Europa.

We hebben AVG Programma geholpen bij het succesvol migreren van hun gehele HubSpot omgeving van Amerika naar Europa. 

Daarnaast hebben we AVG Programma geholpen om hun aanvragen beter te verwerken en koppelingen gemaakt voor de betaling van afgenomen abonnementen. Hierdoor kunnen klanten van AVG Programma gemakkelijker hun abonnementen aanvragen en betalingen uitvoeren.

Het implementeren van een core system zoals HubSpot vergt niet alleen een initiële investering, maar ook voortdurende aandacht en tijd om het te onderhouden, bij te werken en te optimaliseren voor de veranderende behoeften van je bedrijf.

Amberscript

Amberscript, een bedrijf dat gespecialiseerd is in geautomatiseerde transcriptie, had behoefte aan ondersteuning bij hun huidige HubSpot omgeving.

Ik heb een inventarisatie gedaan van hun huidige HubSpot omgeving en hun behoeften in kaart gebracht. Vervolgens werken we samen met het team van Amberscript wanneer zij ondersteuning nodig hebben.

Door de continue ondersteuning en expertise kan Amberscript nu profiteren van een beter geoptimaliseerde HubSpot omgeving die past bij hun behoeften. Hierdoor kunnen ze hun marketing- en verkoopinspanningen verder optimaliseren en hun bedrijfsdoelen bereiken.

Infosecure

Infosequre, een bedrijf dat zich richt op cybersecurity, had behoefte aan ondersteuning bij hun HubSpot omgeving.

Uppline heeft hun HubSpot omgeving gemigreerd van Amerika naar Europa en we hebben geholpen met de technische en marketing gerelateerde uitdagingen.

Quoratio groep

Quoratio is een advies- en detacheringsbureau dat zich richt op de vakgebieden Finance, HRM en IT. Het bedrijf biedt oplossingen en ondersteuning op het gebied van procesoptimalisatie, functioneel beheer, projectmanagement, detachering en opleidingen. Quoratio richt zich met name op de publieke sector, maar heeft ook klanten in de zakelijke dienstverlening en zorgsector.

Het doel van Quoratio is om organisaties te helpen bij het efficiënter en effectiever maken van hun bedrijfsvoering. Dit doen ze door middel van het inzetten van hun expertise op het gebied van Finance, HRM en IT. Quoratio streeft naar langdurige samenwerkingen met klanten en hecht daarbij veel waarde aan kwaliteit, betrokkenheid en flexibiliteit.

Sales is not about selling anymore, but about building trust and education

Contact

contact-block