Groei sneller met HubSpot CRM

Niet zomaar een CRM systeem, maar eentje met veel power. Marketing- & sales automation, tracken van je contacten, quote opties, kennisbank, chat(bot) en ga zo maar door. 

Plan een demo in
 • Intuïtieve tool met alle functionaliteiten
 • Een systeem voor je hele organisatie
 • Eenvoudig te koppelen aan andere systemen
HubSpot icoon-2

HubSpot

In het kort!

HubSpot is een alles-in-één marketing-, sales- en serviceplatform dat jouw bedrijf kan helpen om jouw klanten beter van dienst te zijn. Het platform biedt verschillende tools en functies om bedrijven te ondersteunen bij het genereren van leads, het converteren van leads naar klanten en het onderhouden van klantrelaties. HubSpot omvat onder andere functies voor lead management, e-mailmarketing, social media management, website analytics, customer relationship management (CRM) en meer. Door al deze functies te integreren, stelt HubSpot bedrijven in staat om efficiënter en effectiever te werken en betere resultaten te behalen.

Hoe werkt het

Losse hubs, CRM suite, maak de beste keuze

Alles-in-één klinkt erg groot, en dat kan HubSpot ook zijn. Maar dat hoeft niet. Je kunt klein beginnen en het systeem met je mee laten groeien. 

In de basis kies je voor het CRM systeem van HubSpot. Dat is de perfecte basis voor jouw organisatie. Vanuit daar ga je bepalen welke Hubs nodig zijn om je doelen te bereiken.

Heb je hier advies bij nodig? Laten we daar nou net mee kunnen helpen.. Bel me en ik adviseer je geheel vrijblijvend. 

The CRM Customization Feature You’ve Been Waiting For is Here

De losse Hubs

Marketing Hub

Marketingsoftware waarmee je de bezoekersaantallen kunt laten groeien, meer bezoekers kunt converteren en complete marketingcampagnes op grote schaal kunt uitvoeren.

 • Leadgeneratie
 • Marketingautomation
 • Analytics

Sales Hub

Sales CRM-software om je te helpen diepere inzichten in prospects te krijgen, de taken die je haat te automatiseren en sneller meer deals te sluiten.

 • Geavanceerde CRM
 • Afspraken inplannen
 • Efficient verkopen

Service Hub

Klantenservicesoftware waarmee je in contact kunt komen met klanten, verwachtingen kunt overtreffen en ze kunt veranderen in promotors die je bedrijf laten groeien.

 • Tickets
 • Klanten feedback verzamelen
 • Kennisbank

CMS Hub

Software voor contentbeheer die flexibel is voor marketeers, krachtig voor ontwikkelaars en klanten een gepersonaliseerde, veilige ervaring biedt.

 • Drag & drop editor
 • SEO aanbevelingen
 • Website themas

Operations Hub

Operationele software die je apps synchroniseert, klantgegevens opschoont en beheert en processen automatiseert, zodat al je systemen en teams beter samenwerken.

 • Data synchen
 • Programeerbare automatisering
 • Datakwaliteit automatisering

Daarom kies ik elke dag weer voor HubSpot

5 voor de hand liggende redenen

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om HubSpot te gebruiken:

 1. Alles-in-één platform
 2. Focus op inbound marketing
 3. Automatisering
 4. Eenvoudige analyse
 5. Diverse integratie mogelijkheden

Over het algemeen kan HubSpot je helpen je marketing-, sales- en klantenservice-inspanningen te verbeteren, terwijl het je ook tijd bespaart en waardevolle gegevens en inzichten biedt.

Persoonlijk vind ik HubSpot heel intuitief werken en dat hoor ik ook van al mijn klanten. Dat vind ik fijn. Daardoor kunnen we ons bezig houden met ons werk en niet met een systeem. 

ervarings- deskundige

Daarom werken zij met HubSpot

Daarom HubSpot

We gebruiken Hubspot nu al een paar jaar met veel succes voor onze marketing- en sales processen. Na de initiële opzet, zijn we onze processen verder gaan uitbreiden en blijven we werken aan het optimaliseren van onze processen. Dit is de reden waarom we elke maand samen zitten met onze HubSpot specialist om een stuk procesoptimalisatie uit te voeren.

We kunnen onze gegevens in realtime analyseren om inzichten te krijgen in onze prestaties en waar nodig snel en makkelijk aanpassingen maken. Deze voortdurende inspanning om onze processen te optimaliseren is een belangrijk onderdeel van ons succes als bedrijf en het stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service.

Daarom HubSpot

We werken nu 3 jaar met Hubspot. Ik heb eerder gewerkt met Salesforce en MS Dynamics en ik vind Hubspot een verademing! Geen maatwerk nodig en alles is echt goed geïntegreerd: relaties, deals, offertes, website, campagnes etc. Ondanks de rijke functionaliteit is het een overzichtelijk en intuïtief CRM systeem. En wanneer je de support van Hubspot toch nodig hebt dan werkt dat ook zeer prettig: zeer responsief en bijna altijd in één keer de goede oplossing.

Daarom HubSpot

Met LinQuake en Fiducia werken we sinds 2020 met Hubspot. Daarvoor deden we alleen basic CRM met Pipedrive. Met HubSpot hebben we de stap gezet naar professionele e-mailmarketing, die ons in staat stelt om in beeld te blijven bij bestaande klanten en om klantcontacten in de hele organisatie inzichtelijk te houden. Het gebruik van HubSpot bespaart ook veel tijd van onze projectmanagers en het salesteam. Met de support van Uppline verliep de implementatie vlot. Met name de migratie van klantgegevens en -historie verliep soepeler dan verwacht. Inmiddels is HubSpot niet meer weg te denken uit onze marketingmix.

Vragen over HubSpot?

Laten we eens kennismaken en meteen de diepte induiken. Loop je momenteel tegen uitdagingen aan binnen HubSpot? Gebruik mijn kennis en 2 uur van mijn tijd. Geheel kosteloos

Plan je 2 uur gratis consult

Nog niet overtuigd van HubSpot?

Welk CRM systeem past het beste bij jouw organisatie

Het kan zijn dat je nog niet met een CRM systeem werkt of dat je niet tevreden bent over je huidige CRM Systeem. In beide gevallen is het goed om onderstaand whitepaper te downloaden. Dit document is geschreven om je te helpen in de keuze van een goed CRM systeem.

kaft CRM check-1
kaft CRM check

CRM Checklist 2023/2024