Website ontwikkeling & beheer in HubSpot

Ja zelfs dat kan heel erg goed in HubSpot. En dat zit enorm goed in elkaar. Niet zomaar simpele websites, maar geavanceerde websites, meertalig, met smart content (verschillende content blokken per bezoekerstype), en dynamisch opgebouwde pagina's op basis van een database (HubDB)
 • Professioneel en intuitief
 • Snel en eenvoudig uit te breiden
 • Gepersonaliseerde content

CMS Hub

Waarom een website ontwikkelen binnen HubSpot?

Professioneel en intuitief, snel en eenvoudig uit te breiden en gepersonaliseerde content. Zeg nou zelf, dat klinkt toch goed. En dat allemaal gebruiksvriendelijk en intuïtief. Wil je dat eens zien? Ik laat je graag de mogelijkheden zien.

De HubSpot CMS functionaliteit

Eenvoudige drag & drop, staging opties, modulair opgebouwd etc

Indien je toch al gebruik maakt van HubSpot dan is het helemaal een no-brainer. Tegenwoordig kun je in ieder HubSpot pakket je eigen website ontwikkelen. Mocht je wat meer wensen hebben dan kan het zijn dat je de CMS Pro licentie moet afnemen. Maar goed, dan krijg je nog steeds veel waar voor je geld. Een website in HubSpot is namelijk een prima investering. Het maandbedrag is namelijk incl. hosting & support uit HubSpot.

De mogelijkheden:

Om heel eerlijk te zijn, zijn deze oneindig. Je kunt je website pagina's zelf in elkaar zetten door simpelweg modules, die wij voor jou hebben ontwikkeld, in de pagina te slepen. Je bepaald hierdoor zelf de volgorde van de elementen op de pagina. Wil je eerst een stukje introductie en vervolgens je pakketten en producten aanbieden? Geen probleem. Wil je later tussendoor klantreviews tonen? Geen probleem, sleep dit element op de pagina ét voila. Je moet uiteraard wel zelf de content schrijven. 

HubDB
Naast bovengenoemde functionaliteiten kun je ook dynamische pagina's geautomatiseerd laten aanmaken door HubSpot. Je voegt simpelweg een rij met gegevens toe aan je database en er wordt automatisch een pagina gegenereerd in de layout die strak en professioneel is. 

Smart content
Dit is ook standaard te implementeren. Spreek jouw huidige klanten anders aan dan prospects door simpelweg andere content te laten zien.  Alles om de conversie te verhogen. 

Wil je het in het echt zien? Maak een afspraak met me voor een online meeting en ik laat je alles zien wat jij wilt zien. 

cms-drag-and-drop
HubDB

Enkele opgeleverde website projecten

Van Oosterum Leder

Voor Van Oosterum Leder heeft uppline een website ontwikkeld incl. een database met producten. Door simpelweg de producten de juiste tags mee te geven worden ze getoond in de juiste overzichtspagina's én worden automatisch product detailpagina's aangemaakt. Op iedere product detailpagina kan de bezoeker een sample aanvragen. Uiteraard worden die aanvragen automatisch omgezet naar deals in HubSpot. Deze deals worden gestructureerd via een vastgesteld proces verwerkt.

 • Professionale huisstijl
 • Eenvoudig uitbreidbaar
 • Meertalig
 • Producten uit HubDB
 • Geautomatiseerde webpagina's
Bekijk de website

Ophtec

Voor Ophtec hebben we, in samenwerking met De Nieuwe Zaak, een website mogen ontwikkelen. De website bestaat uit diverse maatwerk modules welke de klant eenvoudig op iedere website pagina kan gebruiken. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide HubDB omgeving opgezet waardoor de klant veel productdetails kwijt kan, zoals specificaties, artikelen, video's, downloads en tevens kan werken met gerelateerde artikelen. Daarnaast hebben we ook een zeer uitgebreide blog functionaliteit ontwikkeld.

 • Professionele huisstijl
 • Eenvoudig uitbreidbaar
 • Meertalig
 • Producten, artikelen, video's & downloads uit HubDB
 • Blog functionaliteit met uitlicht mogelijkheid
Bekijk de website

Infosequre

Infosequre maakt al enige tijd gebruik van de HubSpot CMS functionaliteit. Diverse maatwerk modules zorgen ervoor dat de inhoud van iedere pagina simpelweg bepaalt kan worden zonder het ontwerp er onderuit te halen. Binnen iedere module heeft Infosequre veel instelopties om ruimte en rust in het ontwerp te krijgen en behouden.

 • Professionele huisstijl
 • Eenvoudig uitbreidbaar
 • Meertalig
Bekijk de website
Wil jij ook een nieuwe website?

Professioneel, functioneel en beheersbare website

Nog niet overtuigd van de mogelijkheden binnen HubSpot? Geen probleem. Het is ook niet zomaar een beslissing. Een website gaat immers jaren mee.

Laten we samen naar de mogelijkheden kijken

Contact

contact-block